CO NOWEGO?

Bonduelle Food Service: produkty roślinne dla gastronomii

W Bonduelle Food Service tworzymy nowoczesne produkty dla gastronomii z myślą o menadżerach gastronomii, kucharzach i szefach kuchni. Oferujemy produkty roślinne dla lokali gastronomicznych, restauracji hotelowych, firm cateringowych i placówek szkolnych. W naszym stale powiększającym się portfolio produktowym znajdują się warzywa mrożone, warzywa konserwowe, mieszanki warzywne, warzywa grillowane, a także dania gotowe.

Dostarczamy produkty roślinne najwyższej jakości

Pomagamy optymalizować food cost i zarządzać gastronomią

Wspieramy rozwój biznesu w oparciu o kuchnię roślinną

Zapewniamy fachową wiedzę z zakresu HACCP, dietetyki oraz zarządzania biznesem

Dostarczamy produkty roślinne najwyższej jakości

Pomagamy optymalizować food cost i zarządzać gastronomią

Wspieramy rozwój biznesu w oparciu o kuchnię roślinną

Zapewniamy fachową wiedzę z zakresu HACCP, dietetyki oraz zarządzania biznesem

Techniki kulinarne: konfitowanie

Jak skoncentrować smak produktu, dodając mu jednocześnie delikatności? Konfitowanie to prosta, ale niezwykła technika, którą warto stosować w kuchni roślinnej.

W tym kursie dowiesz się wszystkiego o technice konfitowania.

Przejdź do kursu