Zrównoważony rozwój w gastronomii
Jak zbudować odpowiedzialny biznes i pochwalić się tym klientom?
więcej
Jak zbudować odpowiedzialny biznes i pochwalić się tym klientom?
więcej
Jak nowe technologie wpływają na zarządzanie biznesem gastronomicznym?
więcej
Kształtujemy nowe nawyki żywieniowe dla zdrowia i planety!
więcej
Chcesz szybko i bez wysiłku stworzyć wegetariańskie menu? Odkryj nowość, która odmieni Twoje spojrzenie na strączki i kasze!
więcej
W Bonduelle Food Service tworzymy nowoczesne produkty dla gastronomii z myślą o menadżerach gastronomii, kucharzach i szefach kuchni. Oferujemy produkty roślinne dla lokali gastronomicznych, restauracji hotelowych, firm cateringowych i placówek szkolnych. W naszym stale powiększającym się portfolio produktowym znajdują się warzywa mrożone, warzywa konserwowe, mieszanki warzywne, warzywa grillowane, a także dania gotowe.
Jak skoncentrować smak produktu, dodając mu jednocześnie delikatności? Konfitowanie to prosta, ale niezwykła technika, którą warto stosować w kuchni roślinnej.
W tym kursie dowiesz się wszystkiego o technice konfitowania.
Przejdź do kursu