Wymazy środowiskowe – od czego zacząć?
Sanepid wymaga od Ciebie wymazów środowiskowych? Nie wiesz, od czego zacząć? Przeczytaj, a dowiesz się, co zrobić krok po kroku.
więcej
Sanepid wymaga od Ciebie wymazów środowiskowych? Nie wiesz, od czego zacząć? Przeczytaj, a dowiesz się, co zrobić krok po kroku.
więcej
Przeczytaj, a dowiesz się, co trzeba zrobić, aby stworzyć w swojej restauracji kuchnię roślinną.
więcej
Obecne regulacje prawne dają możliwość prowadzenia działalności gastronomicznej w warunkach domowych.
więcej
Przyjechała spora dostawa i zastanawiasz się nad zamrożeniem części surowców? Bez paniki – wyjaśniamy, co trzeba zrobić!
więcej
Dowiedz się, które informacje na temat glutenu to fakty, a które zwykłym mitem.
więcej
Jeśli jesteś osobą odpowiedzialną za organizację wesela lub przyjęcia okolicznościowego, koniecznie zapoznaj się z nowymi wytycznymi.
więcej
Pobierz bezpłatnie procedurę przygotowaną specjalnie dla pracowników restauracji, wydrukuj ją i umieść w widocznym miejscu.
więcej
Jeśli planujesz poszerzyć swoje menu cateringowo-dietetyczne, warto uwzględnić również potrzeby osób na diecie bezmlecznej i bezlaktozowej. Sprawdź!
więcej
Przeczytaj, jak ważne jest tu bezpieczeństwo produkowanej żywności dla osób na diecie bezglutenowej.
więcej
Czy wiesz, że samo prowadzenie zapisów HACCP nie wystarczy, aby zapewnić bezpieczną żywności?
więcej
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację