HACCP w cateringu
Chcesz prowadzić usługi cateringowe? Przygotuj się odpowiednio pod względem bezpieczeństwa żywności.
więcej
Chcesz prowadzić usługi cateringowe? Przygotuj się odpowiednio pod względem bezpieczeństwa żywności.
więcej
Jakie są wymagania odnośnie wyżywienia zbiorowego w jednostkach oświaty. O czym należy pamiętać? Przygotowaliśmy zestawienie najważniejszych informacji.
więcej
Dowiedz się, jakie czynniki wpływają na decyzje zakupowe najmłodszych gości restauracji
więcej
Zastanawiasz się nad tym, jakie narzędzia marketingowe podniosą sprzedaż w Twojej restauracji? Postaw na programy lojalnościowe, doceń swoich klientów i ciesz się z coraz większego ruchu.
więcej
Jak poradzić sobie z inflacją w gastronomii?
więcej
Wysoka inflacja i rosnące ceny sprawiają, że zastanawiasz się, jak obniżyć koszty, aby zachować płynność finansową?
więcej
Poznaj 7 kroków, dzięki którym wybierzesz i przystosujesz lokal pod działalność gastronomiczną.
więcej
Od kiedy integracja terminali z kasami będzie obowiązkowa? I co to oznacza dla restauratora?
więcej
Wystarczy kilka prostych nawyków, aby zatrzymać problem marnowania żywności.
więcej
Dowiedz się, jak zacząć i na co zwrócić szczególną uwagę, aby mieć wszystko pod kontrolą!
więcej
Używana przyczepa w stylu lat osiemdziesiątych, a może elegancka, zupełnie nowa ciężarówka z zapleczem kulinarnym?
więcej
Zadbaj o pyszne i chrupiące przekąski - podpowiadamy, co w tym sezonie smakuje najlepiej!
więcej
Przeczytaj, sprawdź i wdróż w swojej restauracji segregację bioodpadów!
więcej
Sprawdź, jak skomponować apetyczne i pełne smaku burgery w wersji mięsnej i roślinnej, aby stały się popularnymi pozycjami w karcie Twojej restauracji.
więcej
Czym powinien dysponować przedsiębiorca, aby sprostać wymaganiom Nowego Ładu?
więcej
W ramach tarczy antyinflacyjnej 2.0., w odpowiedzi na rosnące ceny produktów i usług, rząd od 1 lutego 2022 roku obniżył stawkę VAT na niektóre produkty do poziomu 0%.
więcej
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację