Obróbka warzyw i owoców a bezpieczeństwo żywności
Przeczytaj, a dowiesz się, dlaczego tak ważna jest obróbka wstępna warzyw i owoców z punktu bezpieczeństwa żywności.
więcej
Przeczytaj, a dowiesz się, dlaczego tak ważna jest obróbka wstępna warzyw i owoców z punktu bezpieczeństwa żywności.
więcej
Czy wiesz, co to jest rolniczy handel detaliczny? Na czym polega? Kto może skorzystać z tej formy działalności i do kogo jest skierowana?
więcej
Przeczytaj, aby ustrzec się przed niepotrzebnymi mandatami.
więcej
Jak przygotować się do współpracy ze sklepami? Przeczytaj nasze podpowiedzi.
więcej
Jakie informacje o produkcie należy umieszczać w opisie? Sprawdź!
więcej
Jak chronić żywność przed jej zanieczyszczeniem? Przeczytaj koniecznie nasze wskazówki.
więcej
Bez paniki, odpowiadamy na wszystkie wątpliwości.
więcej
Przeczytaj, sprawdź i wdróż w swojej restauracji 5 kroków do bezpiecznej żywności.
więcej
Goszczenie zwierząt w lokalu gastronomicznym jest trendem, który w najbliższym czasie będzie nabierał na znaczeniu.
więcej
Dieta bezglutenowa to dieta, która wyklucza całkowicie z jedzenia produkty zawierające gluten.
więcej
Czy wiesz jak prawidłowo oznakować restaurację? Za brak odpowiednich oznaczeń możesz otrzymać mandat.
więcej
Czy Twoi pracownicy wiedzą, jak prawidłowo przyjąć dostawę? Jaką temperaturę powinny mieć przyjmowane surowce? Sprawdź, jakie kryteria powinny spełniać przyjmowane surowce i nie daj się zaskoczyć!
więcej
Zastanawiasz się, dlaczego jednym z obowiązków właściciela lokalu gastronomicznego jest okresowe badanie wody? Woda jest elementem zapewniających utrzymanie bezpieczeństwa żywności. Co każdy właściciel restauracji musi wiedzieć na temat regularnych badań wody?
więcej
Wiesz, że pałeczki Salmonelli to Twój największy wróg w pracy? Dowiedz się, czym jest Salmonella, jak postępować w przypadku wykrycia jej u pracownika, a przede wszystkim - jak jej zapobiegać.
więcej
Wiesz, za co może ukarać Sanepid Twoją restaurację? Kto może dostać mandat, w jakiej wysokości i na jakiej podstawie? Wszystkie odpowiedzi znajdziesz tutaj!
więcej
Chcesz wiedzieć, jak zachować czystość i higienę w produkcji gastronomicznej? Poznaj zasady oraz ogólny schemat mycia i dezynfekcji pomieszczeń.
więcej
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację