BURACZKI CZERWONE W PLASTRACH PAKOWANE PRÓŻNIOWO
GAMA
Masa netto
2075 g
Liczba porcji w opakowaniu
18
Masa netto po odsączeniu zalewy
1800 g
data przydatności
30 miesięcy
opakowanie zbiorcze
3 szt.
Charakterystyka produktu
Warzywa konserwowe pakowane próżniowo (Sous-Vide) w nowej jakości, zbliżonej do warzyw świeżych. Dzięki zastosowaniu innowacyjnego procesu Sous-Vide, warzywa zachowują swój naturalny smak, kolor, chrupkość oraz wartości odżywcze.
Składniki
Buraczki czerwone, woda, cukier, koncentrat cytrynowy, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy.
Sposób przygotowania
Produkt gotowy do użycia. Czas przygotowania skrócony do minimum. Wystarczy wysypać zawartość puszki do naczynia, dodać inne składniki i wymieszać.
Zastosowanie
Buraczki czerwone w plastrach, dzięki zastosowaniu innowacyjnego systemu sous-vide, charakteryzują się atrakcyjnym, głębokim kolorem, są przyjemnie chrupkie, smaczne i wygodne w użyciu. Doskonale sprawdzą się w sałatkach, daniach bankietowych oraz przystawkach. Ich smak i rubinowy kolor doda atrakcyjności również daniom na ciepło – zupom i daniom głównym.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
61 kcal / 259 kj
Tłuszcz
0,1 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
13,0 g
W tym cukry
8,6 g
Błonnik spożywczy
2,0 g
Białka
1,1 g
Sól
0,78 g
Miejsce przetworzenia
Francja
Przechowywanie przed otwarciem
Zgodnie z datą podaną na wieczku/spodzie puszki przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu
Nasze produkty są do spożycia w ciągu maksimum 3 dni po otwarciu, pod warunkiem przechowywania w temperaturze 0-3°C i w czystym, zamkniętym pojemniku, z zachowaniem zasad higieny.
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
3083681021509
3083681089370
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami