BURACZKI CZERWONE W KOSTKACH PAK. PRÓŻNIOWO
GAMA
Masa netto
2295 g
Liczba porcji w opakowaniu
19
Masa netto po odsączeniu zalewy
1950 g
data przydatności
30 miesięcy
opakowanie zbiorcze
3 szt.
Charakterystyka produktu
Warzywa konserwowe pakowane próżniowo (Sous-Vide) w nowej jakości, zbliżonej do warzyw świeżych. Dzięki zastosowaniu innowacyjnego procesu Sous-Vide, warzywa zachowują swój naturalny smak, kolor, chrupkość oraz wartości odżywcze.
Składniki
Buraki, woda, cukier, sól, koncentrat cytrynowy, ocet spirytusowy.
Sposób przygotowania
Produkt gotowy do uzycia. Czas przygotowania skrócony do minimum. Wystarczy wysypać zawartość puszki do naczynia, dodać inne składniki i wymieszać.
Zastosowanie
Buraczki czerwone w kostkach pakowane próżniowo, dzięki zastosowaniu innowacyjnego systemu sous-vide, charakteryzują się atrakcyjnym, głębokim kolorem, są przyjemnie chrupkie, smaczne i wygodne w użyciu. Doskonale sprawdzą się w sałatkach, daniach bankietowych oraz przystawkach. Ich smak i rubinowy kolor doda atrakcyjności również daniom na ciepło – zupom i daniom głównym.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
53 kcal / 222 kj
Tłuszcz
0,2 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
10,2 g
W tym cukry
8,0 g
Błonnik spożywczy
2,8 g
Białka
1,1 g
Sól
0,65 g
Miejsce przetworzenia
Francja
Przechowywanie przed otwarciem
Zgodnie z datą podaną na wieczku/spodzie puszki przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu
Nasze produkty są do spożycia w ciągu maksimum 3 dni po otwarciu, pod warunkiem przechowywania w temperaturze 0-3°C i w czystym, zamkniętym pojemniku, z zachowaniem zasad higieny.
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
3083681021493
3083681026535
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami