Chrupiąca sałatka „Sombrero” minute®
GAMA
Masa netto
2500 g
Liczba porcji w opakowaniu
17
Masa netto po odsączeniu zalewy
–
data przydatności
24 miesiące
opakowanie zbiorcze
4 szt.
Charakterystyka produktu
Warzywa gotowane na parze! Produkt idealny w kuchni tex mex. Meksykański charakter zawdzięcza kukurydzy, papryce i czerwonej fasoli.
Składniki
Kukurydza, czerwona fasola, marchewka, seler, groszek, fasolka szparagowa zielona, papryka czerwona i zielona w kostkach.
Alergeny
Może zawierać: Seler i produkty zawierające seler.
Sposób przygotowania
PIEC KONWEKCYJNY: w temp. 180°C piec 15 minut na 2,5 kg mrożonego produktu w GN.
W nieogrzewanym piecu konwekcyjnym, w temp. 120°C piec 45 minut na 2,5 kg zamrożonego produktu w otwartym GN.
KUCHENKA MIKROFALOWA: 6 minut na 500g zamrożonego produktu na przykrytym talerzu.
PIEC PAROWY: w temp. 100°C piec 6 minut na 2,5 kg mrożonego produktu w perforowanej formie gastronomicznej.
PATELNIA: smażyć 6 minut na 500g mrożonego produktu.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest ścisłe przestrzeganie sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości.
Zastosowanie
Jest idealnym rozwiązaniem na bankiety, gdyż może być przygotowana dużo wcześniej. Z powodzeniem może być używana jako farsz do naleśników i tortilli.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
65 kcal / 273 kj
Tłuszcz
0,9 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,2 g
Węglowodany
8,5 g
W tym cukry
2,9 g
Błonnik spożywczy
4,4 g
Białka
3,5 g
Sól
0,01 g
Miejsce przetworzenia
Francja
Przechowywanie przed otwarciem
W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie po otwarciu
W chłodni lub lodówce (od 0 do +3°C): 24h.
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
3083680011112
3083681039740
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami