Czerwona kapusta z jabłkiem
GAMA
Masa netto
2500 g
Liczba porcji w opakowaniu
30
Masa netto po odsączeniu zalewy
–
data przydatności
18 miesięcy
opakowanie zbiorcze
4 szt.
Charakterystyka produktu
Produkt gotowy. Czerwona kapusta z jabłkiem została uformowana w wygodne brykiety po 83 g, dzięki czemu z opakowania można wyjąć dokładnie tyle produktu ile potrzeba. Jeden brykiet to jedna porcja. Nie spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu – przed użyciem podgrzewać przez 2 minuty do uzyskania temp. 70°C wewnątrz produktu.
Składniki
Kapusta czerwona, jabłka, cebula, przecier jabłkowy, sos.
Alergeny
Może zawierać: Zboża zawierające gluten i produkty na bazie zbóż zawierających gluten. Soja i produkty zawierające soję. Mleko, produkty mleczne i produkty zawierające mleko. Seler i produkty zawierające seler. Gorczyca i produkty zawierające gorczycę.
Sposób przygotowania
KUCHENKA MIKROFALOWA: przykryć w naczyniu i podgrzewać 4 minuty. Odwrócić porcje kapusty i kontynuować podgrzewanie przez kolejne 4 minuty. Dokładnie wymieszać.
Zastosowanie
Kapusta jest doskonale przyprawiona i jest idealnym dodatkiem do mięs.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
50 kcal / 213 kj
Tłuszcz
0,1 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
10,5 g
W tym cukry
6,6 g
Błonnik spożywczy
2,1 g
Białka
0,8 g
Sól
0,9 g
Miejsce przetworzenia
Francja
Przechowywanie przed otwarciem
W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie po otwarciu
W chłodni lub lodówce (od 0 do +3°C): 24 h.
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian.
Kod ean sztuka
kod ean karton
3083681018110
3083681018127
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami