Dynia w kostkach
GAMA
Masa netto
2500 g
Liczba porcji w opakowaniu
17
Masa netto po odsączeniu zalewy
–
data przydatności
24 miesiące
opakowanie zbiorcze
4 szt.
Charakterystyka produktu
Dynia w Kostkach zamrożona produkowana jest na bazie dyni Hokkaido. Nie spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu – przed użyciem podgrzewać przez 2 minuty do uzyskania temp. 70°C wewnątrz produktu.
Składniki
Dynia Hokkaido.
Alergeny
Może zawierać: Seler i produkty zawierające seler.
Sposób przygotowania
PIEC PAROWY: minimum 8 minut w 95 ° C w perforwanej gastronormie.
Zastosowanie
Dynia w kostkach to wygodne rozwiązanie do wielu dań: od zup, przez dania główne i zapiekanki, aż po słone i słodkie wypieki.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
29 kcal / 123 kj
Tłuszcz
0,5 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
3,5 g
W tym cukry
2,1 g
Błonnik spożywczy
2,4 g
Białka
1,5 g
Sól
0,01 g
Witamina A
513 – 64% μg
Miejsce przetworzenia
Polska
Przechowywanie przed otwarciem
W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie po otwarciu
W chłodni lub lodówce (od 0 do +3°C): 24 h
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
3083681072051
3083681072068
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami