Fasolka szparagowa zielona cała Gama XXL
GAMA
Masa netto
3000 g
Liczba porcji w opakowaniu
20
Masa netto po odsączeniu zalewy
–
data przydatności
24 miesiące
opakowanie zbiorcze
4 szt.
Charakterystyka produktu
Tradycyjna polska fasolka zielona. Produkowana z młodych strączków, drobna o cienkiej skórce. Dostępna w ekonomicznym opakowaniu XXL. Nie spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu – przed użyciem podgrzewać przez 2 minuty do uzyskania temp. 70°C wewnątrz produktu.
Składniki
Fasolka szparagowa zielona.
Alergeny
Może zawierać: Seler i produkty zawierające seler.
Sposób przygotowania
PIEC PAROWY: w temp. 100°C piec minimum 10 minut dla 2,5 kg mrożonego produktu w perforowanym gastronormie.
PIEC KONWEKCYJNY NIEOGRZANY: w temp. 120°C piec 45 minut dla 2,5 kg zamrożonego produktu w odsłoniętej pełnej gastronormie.
WRZĄCA WODA: (3l) gotować minimum 3 minuty na 1kg mrożonego produktu.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest ścisłe przestrzeganie sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu.
Zastosowanie
Fasolka szparagowa zielona to chrupiący i pełen smaku składnik takich dań jak przystawki, zupy, dania główne, zapiekanki czy sałatki.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
37 kcal / 153 kj
Tłuszcz
0,5 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
4,3 g
W tym cukry
1,7 g
Błonnik spożywczy
3,9 g
Białka
1,8 g
Sól
0,01 g
Kwas foliowy
47,5 – 24% µg
Miejsce przetworzenia
Polska
Przechowywanie przed otwarciem
W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie po otwarciu
W chłodni lub lodówce (od 0 do +3°C): 24 h
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
3083681033151
3083681033076
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami