Kiełki fasoli mung
GAMA
Masa netto
800 g
Liczba porcji w opakowaniu
4
Masa netto po odsączeniu zalewy
360 g
data przydatności
24 miesiące
opakowanie zbiorcze
12 szt.
Charakterystyka produktu
Czas przygotowania skrócony do minimum. Wystarczy wysypać zawartość puszki do naczynia, dodać składniki i wymieszać.
Składniki
Woda, kiełki fasoli mung, sól, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Sposób przygotowania
Produkt gotowy do spożycia.
Zastosowanie
Chrupiące kiełki fasoli mung to doskonały składnik do sałatek lub w kuchni azjatyckiej.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
23 kcal / 95 kj
Tłuszcz
0,5 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
2,6 g
W tym cukry
1,7 g
Błonnik spożywczy
1,3 g
Białka
1,3 g
Sól
0,83 g
Miejsce przetworzenia
Francja
Przechowywanie przed otwarciem
Zgodnie z datą podaną na wieczku/spodzie puszki przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu
Nasze produkty są do spożycia w ciągu maksimum 3 dni po otwarciu, pod warunkiem przechowywania w temperaturze 0-3°C i w czystym, zamkniętym pojemniku, z zachowaniem zasad higieny.
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
3083680018951
3083680673112
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami