Kurki w zalewie
GAMA
Masa netto
720 g
Liczba porcji w opakowaniu
4
Masa netto po odsączeniu zalewy
400 g
data przydatności
30 miesięcy
opakowanie zbiorcze
6 szt.
Charakterystyka produktu
Kurki pochodzące ze świeżych zbiorów. Nie mają goryczy charakterystycznej dla tych grzybów, dzięki temu nie muszą być długo gotowane żeby się jej pozbyć. Po obróbce termicznej nie tracą jędrności, świetnie się prezentują na talerzu.
Składniki
Kurki całe, woda, sól, przeciwutleniacz: witamina C, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Sposób przygotowania
Produkt gotowy do użycia. Nie trzeba blanszować.
Zastosowanie
Produkt idealny do bufetów śniadaniowych, zup, sosów, przekąsek, makaronów, jako dodatek do dań głównych.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
87 kcal / 21 kj
Tłuszcz
0,7 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,2 g
Węglowodany
0,7 g
W tym cukry
>0,5 g
Błonnik spożywczy
3,3 g
Białka
1,3 g
Sól
1,1 g
Miejsce przetworzenia
Polska
Przechowywanie przed otwarciem
Zgodnie z datą podaną na wieczku/spodzie puszki przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu
Nasze produkty są do spożycia w ciągu maksimum 24 h po otwarciu, pod warunkiem przechowywania w temperaturze +2-6°C i w czystym, zamkniętym pojemniku, z zachowaniem zasad higieny.
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
5900281001664
5900281011663
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami