Seler tarty pakowany próżniowo

GAMA
Masa netto
2100 g
Liczba porcji w opakowaniu
19
Masa netto po odsączeniu zalewy
1900 g
data przydatności
30 miesięcy
opakowanie zbiorcze
3 szt.
Charakterystyka produktu
Warzywa PAKOWANE PRÓŻNIOWO to wyjątkowa technologia stworzona z myślą o profesjonalistach z branży gastronomicznej. Gama warzyw produkowanych w technologii sous-vide to minimalna ilość zalewy, aby zachować jakość, teksturę oraz naturalny smak warzyw. Optymalny format opakowania – więcej warzyw, minimum zalewy.
Składniki
Korzeń selera, woda, sól, cukier, regulator kwasowości: kwas mlekowy – E575, ocet spirytusowy, koncentrat cytrynowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Alergeny
Zawiera seler i produkty zawierające seler.
Sposób przygotowania
Produkt gotowy do użycia. Czas przygotowania skrócony do minimum. Wystarczy wysypać zawartość puszki do naczynia, dodać inne składniki i wymieszać.
Zastosowanie
Seler tarty pakowany próżniowo, dzięki zastosowaniu innowacyjnego systemu sous-vide, charakteryzuje się atrakcyjnym, kolorem, jest przyjemnie chrupki, smaczny i wygodne w użyciu. Idealny składnik sałatek oraz dodatek do ciepłych dań.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
31 kcal / 130 kj
Tłuszcz
0,2 g
W tym kwasy tłuszczowe
0,1 g
Węglowodany
5,0 g
W tym cukry
2,1 g
Błonnik spożywczy
2,6 g
Białka
1,0 g
Sól
0,65 g
Miejsce przetworzenia
Francja
Przechowywanie przed otwarciem
Zgodnie z datą podaną na wieczku/spodzie puszki przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu
Nasze produkty są do spożycia w ciągu maksimum 3 dni po otwarciu, pod warunkiem przechowywania w temperaturze 0-3°C i w czystym, zamkniętym pojemniku, z zachowaniem zasad higieny.
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
3083681021530
3083681026597
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami