Trio warzyw grillowanych
GAMA
Masa netto
1000 g
Liczba porcji w opakowaniu
10
Masa netto po odsączeniu zalewy
–
data przydatności
24 miesiące
opakowanie zbiorcze
6 szt.
Charakterystyka produktu
W procesie produkcyjnym kawałki warzyw są obustronnie grillowane, a następnie błyskawicznie zamrażane. Każdy kawałek jest zamrażany indywidualnie, dlatego z opakowania można wyjąć dokładnie tyle produktu, ile potrzeba. Można go również spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu do potraw na zimno. PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY. Produkt bezglutenowy, bogaty w błonnik, odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Składniki
Papryka czerwona, bakłażany, cukinia zielona.
Alergeny
Może zawierać seler i produkty zawierające seler.
Sposób przygotowania
PIEC KONWEKCYJNY: w temp. 180°C, 15 minut dla 1 kg mrożonego produktu w GN bez przykrycia.
W nienagrzanym piecu konwekcyjnym: w temp. 120°C, 45 minut dla 2,5 kg zamrożonego produktu w GN bez przykrycia.
PATELNIA: 10 minut, dla 500 g mrożonego produktu.
KUCHENKA MIKROFALOWA: 10 minut dla 500g produktu zamrożonego w naczyniu pod przykryciem na mocy 800W.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest ścisłe przestrzeganie sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu.
Zastosowanie
Idealne do roladki, sałatki, dodatki do mięs, makarony. Idealny do kuchni śródziemnomorskiej, a także jako dodatek do pizzy, kanapek, burgerów czy hot dogów.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
45 kcal / 187 kj
Tłuszcz
0,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
6,3 g
W tym cukry
5,6 g
Błonnik spożywczy
3,7 g
Białka
2,1 g
Sól
0,02 g
Miejsce przetworzenia
Hiszpania
Przechowywanie przed otwarciem
W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie po otwarciu
W chłodni lub lodówce (od 0 do +3°C): 24 h.
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
3083681121124
3083681121131
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami