Bagietka z pieczarkami i łososiem i jagodami goji

Składniki

Pieczarki krojone w zalewie

300 g

Bagietka pełnoziarnista

2 szt.

Łosoś wędzony w plastrach

100 g

Majonez

50 g

Jagody goji

według uznania

Natka pietruszki

według uznania

Roszponka

według uznania

Liczba porcji

4 porcje

Czas przygotowania

10 minut

Składniki

Pieczarki krojone w zalewie

300 g

Bagietka pełnoziarnista

2 szt.

Łosoś wędzony w plastrach

100 g

Majonez

50 g

Jagody goji

według uznania

Natka pietruszki

według uznania

Roszponka

według uznania

Sposób przygotowania:

Bagietkę rozkroić i posmarować majonezem. Na bagietce ułożyć plastry łososia.

Na wierzch posypać podsmażonymi na maśle pieczarkami i posiekaną natką pietruszki.

Do smaku posypać jagodami goji oraz roszponką.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Pieczarki krojone w zalewie

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację