
Bagietka z pieczarkami i łososiem i jagodami goji
Liczba porcji
4 porcje
Czas przygotowania
10 minut
Składniki
Pieczarki krojone w zalewie
300 g
Bagietka pełnoziarnista
2 szt.
Łosoś wędzony w plastrach
100 g
Majonez
50 g
Jagody goji
według uznania
Natka pietruszki
według uznania
Roszponka
według uznania
Sposób przygotowania:
Bagietkę rozkroić i posmarować majonezem. Na bagietce ułożyć plastry łososia.
Na wierzch posypać podsmażonymi na maśle pieczarkami i posiekaną natką pietruszki.
Do smaku posypać jagodami goji oraz roszponką.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację