Bulgur poké ze szparagami, ciecierzycą, krewetkami w tempurze i łososiem
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
30 minut
Składniki
Kasza bulgur
2000 g
Cieciorka pakowana próżniowo
500 g
Szparagi zielone
1000 g
Filet z łososia
1000 g
Krewetki w tempurze
20 szt.
Krewetki gotowane
20 szt.
Nasiona sezamu czarno-białego
do dekoracji
Prażone ziarna pistacji
do dekoracji
Olej sezamowy
do smaku
Sos kabayaki
do smaku
Sposób przygotowania:
Wszystkie produkty Bonduelle Food Service przygotować według sposobu podanego na opakowaniu.
Filet z łososia przygotować na parze i doprawić. Krewetki przygotować według uznania.
Sposób podania:
Przygotowane składniki rozłożyć w misce typu bowl, przyprawić do smaku i udekorować resztą składników. Całość polać olejem sezamowym. Sos podawać obok dania.
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację