Burger ze Snackiem ze szpinakiem, sosem bbq i grillowaną papryką

Składniki

Snack ze szpinakiem, groszkiem i provolone

30 szt.

Grillowany duet czerwonej i żółtej papryki Service+

500 g

Sos BBQ

100 g

Bułka pełnoziarnista

10 szt.

Chipsy ziemniaczane

100 g

Rukola

80 g

Oliwa z oliwek extra vergine

do smaku

Sól, pieprz

do smaku

Liczba porcji

10 porcji

Czas przygotowania

15 minut

Składniki

Snack ze szpinakiem, groszkiem i provolone

30 szt.

Grillowany duet czerwonej i żółtej papryki Service+

500 g

Sos BBQ

100 g

Bułka pełnoziarnista

10 szt.

Chipsy ziemniaczane

100 g

Rukola

80 g

Oliwa z oliwek extra vergine

do smaku

Sól, pieprz

do smaku

Sposób przygotowania:

Snack ze szpinakiem i serem provolone upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.

Grillowaną paprykę podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę, doprawić oliwą, solą i pieprzem. Bułki przekroić i zgrillować, następnie posmarować sosem BBQ, rozłożyć po 3 sztuki Snacków ze szpinaku na każdej bułce, a także paprykę i rukolę.

Sposób podania:

Burgery podawać na deseczce w towarzystwie porcji chipsów ziemniaczanych.

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację