Danie bulgurowe ze szpinakiem, pokrojonymi w kostkę burakami, kiełkami soi i paskami wołowiny
Liczba porcji
1 porcja
Czas przygotowania
30 minut
Składniki
Kasza bulgur
600 g
Szpinak w liściach
120 g
Buraczki czerwone pakowane próżniowo
60 g
Kiełki soi
30 g
Wołowina
300 g
Sól, pieprz
do smaku
Oliwa z oliwek
do smaku
Olej
do smażenia
Sposób przygotowania:
Na patelni podsmażyć Kaszę Bulgur wraz ze szpinakiem oraz solą i pieprzem. Kiełki uprażyć i doprawić oliwą, solą i pieprzem. Wołowinę pokrojoną w paski usmażyć na oleju, dodać sól i pieprz. Buraczki odsączyć.
Sposób podania:
Kaszę Bulgur ze szpinakiem podawać na ciepło. Górę potrawy udekorować paskami wołowiny, kiełkami soi i buraczkami.
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację