Deser z Pepitek z cieciorki z mlekiem kokosowym i owocami
Liczba porcji
1 porcja
Czas przygotowania
30 minut
Składniki
Pepitki z cieciorki & kukurydzy
60 g
Mleko kokosowe
100 g
Śmietana 30%
50 ml
Laska wanilii
1 sztuka
Miód
5 ml
Borówka
10 g
Malina
10 g
Czerwona porzeczka
10 g
Mięta
do dekoracji
Mini bezy
do dekoracji
Sposób przygotowania:
Pepitki gotować w mleku kokosowym przez 20 minut. Do mleka dodać laskę wanilii, miód i śmietanę. Gotować do momentu zgęstnienia i wyparowania mleka.
Sposób podania:
Całe danie udekorować owocami, mini bezami i miętą.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację