![](https://greenology.pl/wp-content/uploads/2022/05/Falafel-z-guacamole-i-tofu.jpg)
Falafel z guacamole i tofu
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
10 minut
Składniki
Falafel z cieciorki i kukurydzy
10 szt.
Tofu
200 g
Guacamole
150 g
Oliwa z oliwek extra vergine
do smaku
Sól, pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Falafele upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.
Tofu pokroić w kostkę. Na wykałaczki nadziewać Falafel oraz porcję tofu tworząc koreczki.
Sposób podania:
Falafele z tofu podawać w formie koreczków na porcji guacamole.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację