Kremowa zupa z serc karczochów
Liczba porcji
4
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Karczochy Krojone
600 g
Włoszczyzna w paskach
250 g
Ziemniaki
250 g
Cebula
1 szt.
Masło klarowane
50 g
Śmietana 18%
200 ml
Sok z cytryny
do smaku
Bulion warzywny
ilość do uzyskania preferowanej konsystencji
Sposób przygotowania:
Podsmażyć karczochy, włoszczyznę, ziemniaki oraz cebulę. Całość zalać bulionem i przez chwilę gotować. Zmiksować na gładką masę.
Sposób podania:
Dodać sok z cytryny, śmietanę i doprawić do smaku.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację