Marynowane i grillowane zielone szparagi
Liczba porcji
2
Czas przygotowania
20
Składniki
Sposób przygotowania:
Rozgrzać oliwę do 60°C, wrzucić posiekany czosnek i poczekać aż przesiąknie oliwą. Włożyć szparagi do wrzącej, osolonej wody na około 2-3 minuty. Wyciągnąć szparagi z wody i natychmiast polać oliwą z czosnkiem. Całość doprawić solą i pieprzem.
Sposób podania:
Szparagi grillować na patelni grillowej lub na grillu.
Technika kulinarna: grillowanie
Roślinne grillowanie? Pełne smaku! Sprawdź najnowszy kurs i stwórz wyjątkową ofertę grillową dla swoich klientów!
Techniki kulinarne: grillowanie
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację