
Mix kaszy bulgur & quinoa z carpaccio z makreli
Liczba porcji
1 porcja
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Mix Kasza Bulgur & Quinoa Doypack®
500 g
Groszek zielony Minute®
80 g
Filet z makreli
400 g
Majonez
30 g
Pomidorki koktajlowe
100 g
Tymianek
do smaku
Sól, pieprz
do smaku
Oliwa z oliwek
do smaku
Sposób przygotowania:
Otworzyć opakowanie ugotowanej mieszanki Kaszy Bulgur & Quinoa, odmierzyć pożądaną ilość i delikatnie podgrzać na patelni. Groszek podgrzać do temp. 70°C wewnątrz produktu i doprawić solą.
Pomidory koktajlowe zmiksować z oliwą, solą i pieprzem.
Makrelę filetować i pokroić na kawałki, zamarynować w oliwie, pieprzu i tymianku.
Sposób podania:
Carpaccio z makreli podawać z kleksem majonezu, sałatką z Mieszanki Kaszy Bulgur & Quinoa, coulis pomidorowym i groszkiem.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację