
Pasta z białej fasoli z karczochami
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Biała fasola pakowana próżniowo
500 g
Karczochy Krojone
500 g
Chleb
10 kromek
Czosnek
2 ząbki
Rukola
100 g
Świeża bazylia
50 g
Sok z cytryny
2 szt.
Oliwa z oliwek
100 ml
Sól
do smaku
Pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Połączyć białą fasolę i karczochy, dodać czosnek, bazylię, oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz. Wszystko zmiksować na gładką masę. Pieczywo podpiec w piekarniku w 180°C.
Sposób podania:
Na przygotowane grzanki nałożyć pastę i posypać rukolą.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację