Pepisotto z grzybami
Liczba porcji
5 porcji
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Pepitki z grochu łuskanego & cukinii
250 g
Boczniaki mini
150 g
Wino białe
150 g
Wywar warzywny
100 ml
Cebula
250 ml
Parmezan
100 g
Świeże zioła
50 g
Sól
10 g
Olej
2 g
Sposób przygotowania:
Cebulę pokroić w kostkę. Pepitki (suche), cebulę i grzyby usmażyć na oleju. Następnie podlewać winem.
Po odparowaniu zalać całość wywarem warzywnym. Gotować przez 10 minut ciągle mieszając. Przyprawić do smaku.
Sposób podania:
Posypać tartym parmezanem i udekorować ziołami.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację