Pepisotto z grzybami

Składniki

Pepitki z grochu łuskanego & cukinii

250 g

Boczniaki mini

150 g

Wino białe

150 g

Wywar warzywny

100 ml

Cebula

250 ml

Parmezan

100 g

Świeże zioła

50 g

Sól

10 g

Olej

2 g

Liczba porcji

5 porcji

Czas przygotowania

20 minut

Składniki

Pepitki z grochu łuskanego & cukinii

250 g

Boczniaki mini

150 g

Wino białe

150 g

Wywar warzywny

100 ml

Cebula

250 ml

Parmezan

100 g

Świeże zioła

50 g

Sól

10 g

Olej

2 g

Sposób przygotowania:

Cebulę pokroić w kostkę. Pepitki (suche), cebulę i grzyby usmażyć na oleju. Następnie podlewać winem.

Po odparowaniu zalać całość wywarem warzywnym. Gotować przez 10 minut ciągle mieszając. Przyprawić do smaku.

Sposób podania:

Posypać tartym parmezanem i udekorować ziołami.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację