Pepitki z cieciorki z mango i mlekiem kokosowym

Składniki

Pepitki z cieciorki & kukurydzy

200 g

Melko kokosowe

400 ml

Mango świeże

80 g

Mini bezy

1 sztuka

Liczba porcji

4 porcje

Czas przygotowania

20 minut

Składniki

Pepitki z cieciorki & kukurydzy

200 g

Melko kokosowe

400 ml

Mango świeże

80 g

Mini bezy

1 sztuka

Sposób przygotowania:

Pepitki gotować we wrzącej, lekko osolonej wodzie przez 8 minut. Zachować proporcje 5:1. Przelać zimną wodą.

Mleko kokosowe zagotować, dodać Pepitki, miód i pokrojone mango. Całość wymieszać.

Sposób podania:

Podawać z mini bezami i udekorować miętą.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację