Pieczona dynia hokkaido z białą fasolą i tymiankiem
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
45 minut
Składniki
Dynia w kostkach
500 g
Biała fasola pakowana próżniowo
500 g
Cebula czerwona
2 szt.
Tymianek
5 g
Oliwa z oliwek
50 ml
Czosnek
6 ząbków
Sól
do smaku
Pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Dynię wyłożyć na blachę, dodać cebulę pokrojoną w pióra, czosnek, fasolę, sól, pieprz oraz tymianek. Całość skropić oliwą. Rozgrzać piekarnik do 220°C i piec przez 30 min.
Sposób podania:
Podawać na gorąco.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację