POKÉ BOWL TATAKI Z TUŃCZYKIEM I EDAMAME
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
30 minut
Składniki
Edamame Service
800 g
Komosa ryżowa Service+ (Quinoa)
1500 g
Tataki de thon
500 g
Ogórki piklowane
50 plastrów
Rzodkiewki okrągłe w cienkich plasterkach
200 g
Kostka ananasa
200 g
Awokado
2 szt
Marchewka tarta pakowana próżniowo
300 g
Sezam
do dekoracji
SOS
składniki:
Miód
100 ml
Sos sojowy
100 ml
Oliwa z oliwek
500 ml
Pieprz syczuański
wg uznania
Sposób przygotowania:
Przygotować sos miodowo-sojowy, emulgując składniki. Produkty Edamame i Komosę Ryżową pozostawić do rozmrożenia według sposobu podanego na opakowaniu. Resztę składników pokroić lub przygotować według uznania.
Sposób podania:
Przygotować poké: po kolei ułożyć wszystkie elementy i wykończyć sezamem jako dekoracją.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację