
Poke z mixem pszenicy i czerwonej quinoa oraz tataki z tuńczyka
Liczba porcji
10
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Mix Pszenica & Czerwona Quinoa Doypack®
800 g
Bakłażany świeże
2000 g
Kostki tataki z tuńczyka
800 g
Ogórki w plasterkach
500 g
Mango pokrojone w kostkę
300 g
Rzodkiewki niebieskie
3 sztuki
Ziarna granatu
ilość według uznania
Czarny sezam
ilość według uznania
Miód
składnik sosu
Sos sojowy
składnik sosu
Miso białe
składnik sosu
Ocet ryżowy
składnik sosu
Sposób przygotowania:
Bakłażana pokroić w kostkę i usmażyć na patelni (przed smażeniem zanurzyć kostki w zimnej wodzie). Zemulgować sos. Otworzyć Mix pszenicy i czerwonej quinoa. Rzodkiewki pokroić w plasterki. Wszystkie składniki wymieszać w miseczce, a następnie udekorować ziarnami granatu i sezamem
Sposób podania:
Podawać z małym słoiczkiem sosu według uznania.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację