
„Poke bowl” z kaszy bulgur i komosy ryżowej, z tuńczykiem i ogórkiem
Liczba porcji
4
Czas przygotowania
-
Składniki
Mix Kasza Bulgur & Quinoa Doypack®
800 g
Ogórki
2
Tuńczyk
400 g
Pomidorki koktajlowe
100 g
Jogurt niskotłuszczowy
100 g
Mięta
3 g
Sól, pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Do poke bowl przełożyć mix kaszy bulgur i komosy ryżowej, pokrojone pomidory, pokrojone w kostkę ogórki i posiekaną miętę. Doprawić wszystko niskotłuszczowym jogurtem, solą i pieprzem.
Sposób podania:
Ułożyć na talerzu, udekorować tuńczykiem i ewentualnie kilkoma liśćmi sałaty.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację