Preparowana cieciorka o aromacie papryki

Składniki

Cieciorka Doypack®

800 g

Olej słonecznikowy

60 g

Papryka

40 g

Sól

do smaku

Liczba porcji

4

Czas przygotowania

-

Składniki

Cieciorka Doypack®

800 g

Olej słonecznikowy

60 g

Papryka

40 g

Sól

do smaku

Sposób przygotowania:

W misce zamarynować cieciorkę z papryką, solą i olejem. Całość przełożyć na perforowaną blaszkę z nieprzywierającą powłoką i piec w piekarniku statycznym w temperaturze 220°C przez około 30 minut, do momentu aż cieciorka stanie się chrupiąca i będzie ładnie przypieczona.
Podawać w temperaturze pokojowej.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację