
Preparowana cieciorka o aromacie papryki
Liczba porcji
4
Czas przygotowania
-
Składniki
Sposób przygotowania:
W misce zamarynować cieciorkę z papryką, solą i olejem. Całość przełożyć na perforowaną blaszkę z nieprzywierającą powłoką i piec w piekarniku statycznym w temperaturze 220°C przez około 30 minut, do momentu aż cieciorka stanie się chrupiąca i będzie ładnie przypieczona.
Podawać w temperaturze pokojowej.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację