
Rostbef w plastrach z pomidorami, parmezanem i warzywami w tempurze
Liczba porcji
4 porcje
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Stek antrykot
800 g
Pomidorki cherry
200 g
Parmezan
200 g
Warzywa w tempurze
400 g
Ser pecorino
100 g
Oliwa z oliwek
wedle uznania
Sól w płatkach
do smaku
Pieprz w ziarnach
do smaku
Sposób przygotowania:
Antrykot pokroić w plastry i upiec (lekki stopień wysmażenia, na półkrwisto). Przyprawić mięso płatkami soli, świeżo mielonym pieprzem i oliwą z oliwek. Pokroić w cienkie plastry i lekko zgrillować.
Sposób podania:
Podawać z parmezanem i pomidorkami pokrojonymi w ćwiartki. Warzywa w tempurze usmażyć i podawać obok mięsa.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację