Sałatka Mix n’Go z miksem kasz z warzywami i grillowanym kurczakiem
Liczba porcji
1 porcja
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Mix kasz z cukinią grillowaną i oliwą z oliwek
150 g
Kiełki fasoli Mung
50 g
Mix sałat
30 g
Pomidorki cherry
30 g
Filet z kurczaka
100 g
Parmezan płatny płatki
10 g
Sos cezar
60 g
Oregano
do smaku
Pieprz czarny i biały
do smaku
Sól
do smaku
Sposób przygotowania:
Kaszę pozostawić do rozmrożenia, doprawić solą, pieprzem i oregano. Kiełki odsączyć, a pomidorki cherry przekroić na pół.
Filet z kurczaka przyprawić, zgrillować i ostudzić, a następnie pokroić na plastry.
Sposób podania:
Na spodzie miski sałatkowej ułożyć mix sałat, resztę składników ułożyć na brzegach miski, a na środku dodać porcję sosu. Na sosie ułożyć grillowaną pierś kurczaka.
Rada:
Pamiętaj, aby do dań w ofercie na wynos używać opakowań w 100% biodegradowalnych.
Dowiedz się więcej >>
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację