Sałatka w stylu bistro z zieloną fasolką
Liczba porcji
20 porcji
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Fasolka szparagowa zielona cała Minute®
1 kg
Kolorowe pomidorki koktajlowe
500 g
Czarne oliwki
200 g
Rzodkiewki
300 g
Jajka ugotowane na półtwardo
10 sztuk
Trybula
1 pęczek
Grzanki 3 cm x 3 cm
według uznania
Pieprz
do smaku
Jajka ugotowane na twardo
2 sztuki
Musztarda
200 g
Olej z pestek winogron
500 g
Olej z orzechów laskowych
500 g
Sposób przygotowania:
Fasolkę zieloną rozmrozić. Obrać pomidory i rzodkiewki, pokroić na ćwiartki.
Przygotować sos blendując jajka, musztardę i oba oleje.
Jajka ugotowane na twardo – 2 sztuki
Musztarda – 200 g
Olej z pestek winogron – 500 g
Olej z orzechów laskowych – 500 g
Sposób podania:
Fasolkę, jajka i grzanki ułożyć na talerzu i przyprawić sosem.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację