Sałatka z buraczkami i orzechami
Liczba porcji
10
Czas przygotowania
10 minut
Składniki
Buraczki w kostkach pakowane próżniowo
800 g
Roszponka
350 g
Ser Comté
400 g
Orzechy włoskie
100 g
Posiekana natka pietruszki
do dekoracji
Musztarda
100 g
Ocet winny
70 ml
Oliwa
30 ml
Sól, pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Połączyć musztardę, ocet winny, oliwę, dokładnie wymieszać. Odcedzić buraczki i wymieszać z orzechami. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie dodać sos.
Sposób podania:
Na talerz wyłożyć roszponkę, buraczki z orzechami i sosem, dodać pokrojony w kostkę ser Compte. Udekorować posiekaną pietruszką.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację