Sałatka z prażoną kaszą gryczaną, kukurydzą, kurczakiem, suszonymi pomidorami i parmezanem

Składniki

Kasza Gryczana Prażona Doypack®

800 g

Kukurydza w ziarnach

300 g

Pierś z kurczaka

400 g

Parmezan

300 g

Suszone pomidory

240 g

Orzechy włoskie

200 g

Oliwa z pierwszego tłoczenia

100 g

Majeranek

20 g

Sól, pieprz

do smaku

Liczba porcji

4

Czas przygotowania

-

Składniki

Kasza Gryczana Prażona Doypack®

800 g

Kukurydza w ziarnach

300 g

Pierś z kurczaka

400 g

Parmezan

300 g

Suszone pomidory

240 g

Orzechy włoskie

200 g

Oliwa z pierwszego tłoczenia

100 g

Majeranek

20 g

Sól, pieprz

do smaku

Sposób przygotowania:

W misce wymieszać kaszę gryczaną, kukurydzę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, majeranek, ugotowane filety z kurczaka, orzechy włoskie, suszone pomidory, płatki parmezanu, sól i pieprz.

Sposób podania:

Udekorować według uznania.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

PODOBNE RECEPTURY:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację