
Sałatka z prażoną kaszą gryczaną, kukurydzą, kurczakiem, suszonymi pomidorami i parmezanem
Liczba porcji
4
Czas przygotowania
-
Składniki
Kasza Gryczana Prażona Doypack®
800 g
Kukurydza w ziarnach
300 g
Pierś z kurczaka
400 g
Parmezan
300 g
Suszone pomidory
240 g
Orzechy włoskie
200 g
Oliwa z pierwszego tłoczenia
100 g
Majeranek
20 g
Sól, pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
W misce wymieszać kaszę gryczaną, kukurydzę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, majeranek, ugotowane filety z kurczaka, orzechy włoskie, suszone pomidory, płatki parmezanu, sól i pieprz.
Sposób podania:
Udekorować według uznania.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację