Sałatka z zielonych szparagów i selera

Składniki

Szparagi zielone

450 g

Seler tarty pakowany próżniowo

450 g

Ser długodojrzewający

100 g

Sos winegret

według uznania

Liczba porcji

10

Czas przygotowania

5 minut

Składniki

Szparagi zielone

450 g

Seler tarty pakowany próżniowo

450 g

Ser długodojrzewający

100 g

Sos winegret

według uznania

Sposób przygotowania:

Szparagi gotować przez 2-3 minuty we wrzątku do uzyskania temp. 70°C wewnątrz produktu, schłodzić i pokroić na kawałki o długości ok. 3 cm. 

Sposób podania:

Szparagi połączyć z selerem, dodać ser dojrzewający pokrojony w kostkę i całość polać sosem winegret.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Szparagi Zielone

Seler tarty pakowany próżniowo

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację