Sałatka z zielonych szparagów i selera
Liczba porcji
10
Czas przygotowania
5 minut
Składniki
Szparagi zielone
450 g
Seler tarty pakowany próżniowo
450 g
Ser długodojrzewający
100 g
Sos winegret
według uznania
Sposób przygotowania:
Szparagi gotować przez 2-3 minuty we wrzątku do uzyskania temp. 70°C wewnątrz produktu, schłodzić i pokroić na kawałki o długości ok. 3 cm.
Sposób podania:
Szparagi połączyć z selerem, dodać ser dojrzewający pokrojony w kostkę i całość polać sosem winegret.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację