Snack z ryżem, warzywami i cheddarem na sałacie z pomidorami
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Snack z ryżem, warzywami i cheddarem
30 szt.
Sałata karbowana
500 g
Pomidor koktajlowy
300 g
Ser tarty
50 g
Orzechy włoskie
50 g
Oregano
do smaku
Oliwa z oliwek extra vergine
do smaku
Sól, pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Snack z ryżem, warzywami i cheddarem upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.
Pomidorki koktajlowe przekroić na pół, doprawić oliwą, solą, pieprzem, oregano, startym serem i piec w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 10 minut. Sałatę doprawić oliwą, solą i pieprzem.
Sposób podania:
Snacki z ryżem podawać w głębokim talerzu na sałacie. Całość udekorować pieczonymi pomidorkami i posypać posiekanymi orzechami włoskimi.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację