Snack z ryżem, warzywami i cheddarem z chipsami z sera długodojrzewającego i mieszanką sosów
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
10 minut
Składniki
Snack z ryżem, warzywami i cheddarem
1000 g
Ser długodojrzewający owczy lub kozi
150 g
Sos BBQ
100 g
Sos cheddarowy
100 g
Pesto bazyliowe
100 g
Musztarda
100 g
Oliwa z oliwek extra vergine
do smaku
Sól, pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Snack z ryżem warzywami i cheddarem upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.
Ser zetrzeć na tarce, rozłożyć na papierze do pieczenia i podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 40 sekund. Sosy przelać do dyspenserów.
Sposób podania:
Upieczone snacki ułożyć na talerzu, udekorować sosami oraz chipsami z sera.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację