
Snack z ryżem, warzywami i cheddarem z łososiem i kremem jogurtowym
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
10 minut
Składniki
Snack z ryżem, warzywami i cheddarem
10 szt
Łosoś wędzony
200 g
Jogurt naturalny
100 ml
Pomidor koktajlowy
100 g
Oliwki czarne bez pestek
50 g
Ogórek konserwowy
50 g
Pistacje siekane
40 g
Szczypiorek
5 g
Oliwa z oliwek extra vergine
do smaku
Sól, pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Snack z ryżem, warzywami i cheddarem upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.
Jogurt wymieszać z szczypiorkiem, posiekanymi pistacjami, oliwą oraz solą i pieprzem. Oliwki, pomidorki koktajlowe i korniszony pokroić w plasterki.
Sposób podania:
Snack z ryżem, warzywami i cheddarem ułożyć na talerzu, na wierzchu rozłożyć porcję wędzonego łososia. Każdą porcję udekorować sosem z jogurtu oraz pokrojonymi warzywami.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację