Snack ze szpinakiem i serem provolone z musztardą i pomidorem
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
10 minut
Składniki
Snack ze szpinakiem, groszkiem i provolone
20 szt.
Suszone pomidory
100 g
Ser mozzarella
200 g
Musztarda
100 g
Świeża bazylia
do dekoracji
Oliwa z oliwek extra vergine
do smaku
Sól, pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Snack ze szpinakiem i serem provolone upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.
Mozzarellę pokroić na plasterki wielkości 1 kostki Snacków ze szpinakiem. Snack ze szpinakiem przełożyć mozzarellą, udekorować suszonym pomidorem.
Sposób podania:
Podawać na zimno. Przed podaniem udekorować musztardą i bazylią.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację