Snack ze szpinakiem i serem provolone z musztardą i pomidorem

Składniki

Snack ze szpinakiem, groszkiem i provolone

20 szt.

Suszone pomidory

100 g

Ser mozzarella

200 g

Musztarda

100 g

Świeża bazylia

do dekoracji

Oliwa z oliwek extra vergine

do smaku

Sól, pieprz

do smaku

Liczba porcji

10 porcji

Czas przygotowania

10 minut

Składniki

Snack ze szpinakiem, groszkiem i provolone

20 szt.

Suszone pomidory

100 g

Ser mozzarella

200 g

Musztarda

100 g

Świeża bazylia

do dekoracji

Oliwa z oliwek extra vergine

do smaku

Sól, pieprz

do smaku

Sposób przygotowania:

Snack ze szpinakiem i serem provolone upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.

Mozzarellę pokroić na plasterki wielkości 1 kostki Snacków ze szpinakiem. Snack ze szpinakiem przełożyć mozzarellą, udekorować suszonym pomidorem.

Sposób podania:

Podawać na zimno. Przed podaniem udekorować musztardą i bazylią.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację