Już 24 października 2023 roku najważniejsze wydarzenie w branży HoReCa – Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów. To miejsce, w którym musisz być, jeśli jesteś szefem kuchni lub jego zastępcą, i pragniesz być na bieżąco z najnowszymi trendami gastronomicznymi. Pobierz bezpłatne zaproszenie na Kongres, odwiedź strefę Greenology i odbierz prezent od Bonduelle Food Service!

Tegoroczny Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów skupia się na pytaniach związanych z trendami kulinarnej branży. Czy szef kuchni musi znać trendy kulinarne? Czy warto stawiać na krótkotrwałe mody, a może pozostać w obrębie tradycyjnej kuchni? Kongres Szefów Kuchni to również prognozy oparte na dostępnych badaniach oraz duża dawka profesjonalnej wiedzy na temat kierunków rozwoju polskiej i światowej gastronomii.

Zobacz pełny program Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów 2023 »

Strefa Greenology na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów

Greenology to niezastąpione wsparcie dla szefów kuchni, którym zależy na nieustannym rozwoju. To innowacyjne produkty roślinne i nowoczesne technologie – wyprzedzając trendy służymy profesjonalnej gastronomii wygodnymi, pysznymi i unikatowymi rozwiązaniami. Zajrzyj do strefy Bonduelle Food Service i dowiedz się, jak nasze rozwiązania pomagają identyfikować i zaspokajać zróżnicowane potrzeby klientów restauracji, co stanowi klucz do sukcesu w dzisiejszym dynamicznym rynku gastronomicznym. Czekamy na Ciebie!

Pobierz zaproszenie i zarejestruj się już dziś »

Poznaj Greenology i odbierz prezent na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów 2023

W tym roku odwiedzając strefę Bonduelle Food Service (stoisko nr 14), możesz odebrać wyjątkowy prezent z kolekcji Greenology. Wystarczy, że

  • zgłosisz się do strefy Bonduelle,
  • podasz hasło „Greenology – Akademia Kuchni Roślinnej”,
  • założysz i potwierdzisz bezpłatne konto w Akademii Greenology 24 października 2023 r. w godzinach trwania Kongresu,

a prezent będzie Twój*!

Skorzystaj również z pokazów roślinnej kuchni bazującej na innowacyjnych produktach.
O wyjątkowe smaki zadbają szefowie kuchni Bonduelle Food Service, Michał Góra i Mariusz Jamroszczyk.

Odwiedź pokazy szefów kuchni Akademii Greenology

11:00 – Szef Kuchni Mariusz Jamroszczyk przedstawi Sztukę tworzenia Roślinnych Bowl’i;
13:00 – Szef Kuchni Michał Góra przedstawi zastosowania Kuchni Azjatyckiej.

Poznaj wyjątkowe produkty Bonduelle Food Service

W tym roku zaprezentujemy innowacyjne produkty, ale również wyjątkowe nowości:

  • WOK SIAM (NOWOŚĆ)
  • WOK CHINA
  • WOK INDONEZJA
  • FRYTKI Z BATATÓW (NOWOŚĆ)
  • WARZYWA W TEMPURZE
  • WARZYWA GRILLOWANE
  • ZIELONA CIECIORKA (NOWOŚĆ)
  • ZIELONA SOCZEWICA (NOWOŚĆ)
  • KASZA QUINOA (NOWOŚĆ)
  • BURACZKI CZERWONE TARTE PAKOWANE PRÓŻNIOWO
  • MARCHEWKA TARTA PAKOWANA PRÓŻNIOWO.

Michał Góra – Ambasador Greenology

Michał Góra to szef kuchni o bogatym międzynarodowym doświadczeniu: zaczynał w Krakowie, a swoją karierę profesjonalną rozpoczął od pracy we Włoszech. Powrót do Polski zaowocował współpracą z takimi miejscami jak krakowski Hotel Grand, restauracja Metropolita, Hotel Radisson Blu oraz Hilton Garden Inn. Inspiruje się pracą wybitnych szefów kuchni – Gordona Ramseya czy Karola Okrasy. Kuchnia Michała Góry to połączenie lokalnych składników, polskich tradycji kulinarnych z nowoczesnymi technikami i wyjątkową prezentacją.

Mariusz Jamroszczyk – Ambasador Greenology

Dzięki rodzinnej tradycji kulinarnej i pasji do gotowania, od 1985 roku z determinacją przechodził przez szczeble kariery kulinarnej. Pracował m.in. w Hotelu 500 na Zegrzu, Hotelu Czarny Potok Resort & Spa w Krynicy Zdroju oraz na prywatnym jachcie na Florydzie. Od 2015 roku jest szefem kuchni w Bałtowskim Zapiecku w Bałtowskim Kompleksie Turystycznym, a także doradcą kulinarnym i ambasadorem Bonduelle Food Service. Jako laureat konkursów kulinarnych i organizator konkursów dla młodych kucharzy, promuje tradycyjną polską kuchnię opartą na lokalnych produktach i smakach świętokrzyskich.

Pobierz zaproszenie i zarejestruj się już dziś »

Kongres Szefów Kuchni 2023 – kiedy, gdzie, jak zdobyć zaproszenie?

Pobierz plik

Zaproszenie na Kongres Szefów Kuchni 2023

Hala EXPO XXI, Warszawa, ul. Prądzyńskiego 12/14

Kongres ma formę zamkniętą. Uczestniczyć w nim mogą Szefowie Kuchni i Zastępcy Szefów Kuchni.

Wstęp: dla Szefów Kuchni i ich zastępców bezpłatny, wymagana rejestracja do dnia 22.10.2022 do godziny 15:00.

Nie jesteś Szefem Kuchni ani jego zastępcą, a chcesz wziąć udział w wydarzeniu?

Skontaktuj się z naszym przedstawicielem »

* Liczba zestawów prezentowych ograniczona.