Jak wprowadzić nowe smaki i zdrowe składniki do menu, oszczędzając czas zespołu? Odkryj innowacyjne rozwiązania od Bonduelle Food Service. Nasze nowości są odpowiedzią na potrzeby współczesnych szefów kuchni, poszukujących nie tylko inspirujących, ale też praktycznych produktów. Gotowe do użycia, pełne smaku i wartości odżywczych – oto co oferujemy, aby ułatwić Ci codzienną pracę i zachwycić Twoich gości.
Kuchnia to przestrzeń dla kreatywności szefów kuchni, a smak to klucz do serca klientów. Bonduelle Food Service wprowadza nowe produkty, które nie tylko urozmaicą menu, ale także sprawią, że Twoja kuchnia będzie podróżą do najodleglejszych zakątków świata! Poznaj 3 wyjątkowe koncepty, które stworzyliśmy w oparciu o najnowsze trendy gastronomiczne i zapewnij swojej kuchni prawdziwy sukces!
Orientalne smaki w Twojej kuchni
Kuchnia orientalna nieustannie przyciąga uwagę klientów restauracji. Dzięki nowościom od Bonduelle Food Service, rozwijanie tego kulinarnego trendu staje się dostępne dla każdego szefa kuchni.
Odkryj Edamame, które zjednały sobie uznanie miłośników zdrowego jedzenia i kuchni orientalnej. Delikatna tekstura i wyjątkowy smak Edamame idealnie współgrają z różnorodnymi potrawami – od tradycyjnych azjatyckich dań, po nowoczesne sałatki i przekąski.
Cieciorka Zielona, intrygująca swym wyglądem i pysznym smakiem, stanowi doskonałe uzupełnienie dań orientalnych. Sięgnij również po kolorowe i pełne smaku mieszanki warzywne.Tworzenie autentycznych dań staje się proste i przyjemne.
Gotowe do użycia, innowacyjne, z najlepszych warzyw!
Czytaj więcej o nowościach w kuchni orientalnej »
Kasze i Ziarna: szybciej się już nie da!
Czas to cenny zasób w każdej kuchni, a produkty Ready to Eat od Bonduelle Food Service skutecznie skracają czas przygotowania potraw. Kasza Bulgur, Kasza Jęczmienna Perłowa, Komosa Ryżowa, Soczewica Zielona oraz Orkisz z Czerwoną Soczewicą to wyjątkowe nowości w technologii Ready to Eat.
Kasze i ziarna, takie jak Kasza Bulgur czy Soczewica Zielona, to nie tylko źródło smaku, ale też cennych składników odżywczych. Skrócony do minimum czas obróbki, pozwala skupić się na tworzeniu wyjątkowych dań.
Kasza Bulgur zachowuje swoją chrupkość i lepkość, dodając elegancji nawet najprostszym daniom. Komosa Ryżowa, swoją wyjątkową konsystencją i delikatnym smakiem, staje się doskonałym dodatkiem do sałatek, zup i potraw głównych. Drobne, równomierne ziarenka Kaszy Jęczmiennej Perłowej sprawiają, że może być bardzo atrakcyjnym składnikiem wielu dań.
Soczewica Zielona Ready to Eat to jedyna soczewica, która po rozmrożeniu zachowuje swój intensywny kolor, ale także niezmienioną konsystencję. Z kolei mieszanka orkiszu z czerwoną soczewicą doskonale wpisuje się w aktualne trendy dietetyczne.
Czytaj więcej o nowych Kaszach i Ziarnach »
Smart Salads – mądry wybór do Twojego menu
Smart Salads to więcej niż zwykłe sałatki – to uniwersalne urozmaicenie każdego menu. Sałatka z Bulgurem i Sałatka z Komosą Ryżową to feeria smaków, kolorów i tekstur.
Bogata w białko i błonnik Sałatka z Bulgurem doskonale sprawdza się jako samodzielne danie lub dodatek do potraw głównych. Z kolei Sałatka z Komosą Ryżową, pełna soczystych warzyw i zdrowych składników, nadaje się na każdą okazję – od lekkiego lunchu po eleganckie przyjęcie. Gotowe do użycia, wymagają jedynie przyprawienia, pomagają oszczędzać czas i rozbudzają kreatywność szefów kuchni.