NAJNOWSZE WYTYCZNE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI IMPREZ W LOKALACH – aktualizacja 2/06/2021
Przypominamy również obowiązujące wytyczne Głównego Inspektora Sanitarnego.
więcej
Przypominamy również obowiązujące wytyczne Głównego Inspektora Sanitarnego.
więcej
28 kwietnia br. ogłoszono stopniowe odmrażanie gastronomii – na czym będzie polegać i kiedy będziemy mogli gościć klientów w restauracjach?
więcej
Jakie strefy działalności warto uporządkować lub poddać ponownej kontroli?
więcej
Na czym polega? Czego potrzebujemy, żeby ją prowadzić? Czym różni się od tradycyjnej restauracji?
więcej
Jakie warunki musisz spełnić, aby otrzymać wsparcie dla mikrofirm z branży gastronomicznej?
więcej
Jeśli jesteś właścicielem, managerem lub pracownikiem restauracji, koniecznie zapoznaj się z nowymi wytycznymi.
więcej
Poznaj 5 kroków, które pozwolą Ci szybciej stanąć na nogi!
więcej
Przeczytaj, gdzie szukać oszczędności, aby uratować swój biznes!
więcej
UWAGA! Koronawirus a bezpieczeństwo żywności.
więcej
Chcesz wiedzieć, na jaką pomoc możesz liczyć w ramach Antykryzysowej Tarczy Branżowej dla gastronomii?
więcej
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację