Gratin z batatów
Liczba porcji
–
Czas przygotowania
–
Składniki
Sposób przygotowania:
Bataty krojone wymieszać z serkiem homogenizowanym oraz śmietaną, a następnie włożyć do GN. Doprawić solą.
Posypać serem ementaler. Zapiekać w temp. 180°C przez 25 minut.
Sposób podania:
Podawać na ciepło.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
Home made
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację