Mix n’Go kasza z cukinią grillowaną i łososiem wędzonym
Liczba porcji
1 porcja
Czas przygotowania
10 minut
Składniki
Mix kasz z cukinią grillowaną i oliwą z oliwek
150 g
Marchewka tarta pakowana próżniowo
50 g
Seler tarty pakowany próżniowo
50 g
Mango świeże
30 g
Łosoś wędzony w plastrach
20 g
Roszponka
20 g
Winegret pomarańczowy
60 g
Sposób przygotowania:
Kaszę pozostawić do rozmrożenia. Marchew i seler odsączyć z zalewy. Mango obrać i pokroić w plastry.
Kaszę wymieszać z sosem winegret.
Sposób podania:
Składniki układać w wysokim pojemniku poziomo, a na wierzchu położyć plaster łososia zwinięty w rulonik, udekorować roszponką.
Rada:
Pamiętaj, aby do dań w ofercie na wynos używać opakowań w 100% biodegradowalnych.
Dowiedz się więcej >>
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację