Mix n’Go kasza z cukinią grillowaną i łososiem wędzonym

Składniki

Mix kasz z cukinią grillowaną i oliwą z oliwek

150 g

Marchewka tarta pakowana próżniowo

50 g

Seler tarty pakowany próżniowo

50 g

Mango świeże

30 g

Łosoś wędzony w plastrach

20 g

Roszponka

20 g

Winegret pomarańczowy

60 g

Liczba porcji

1 porcja

Czas przygotowania

10 minut

Składniki

Mix kasz z cukinią grillowaną i oliwą z oliwek

150 g

Marchewka tarta pakowana próżniowo

50 g

Seler tarty pakowany próżniowo

50 g

Mango świeże

30 g

Łosoś wędzony w plastrach

20 g

Roszponka

20 g

Winegret pomarańczowy

60 g

Sposób przygotowania:

Kaszę pozostawić do rozmrożenia. Marchew i seler odsączyć z zalewy. Mango obrać i pokroić w plastry.

Kaszę wymieszać z sosem winegret.

Sposób podania:

Składniki układać w wysokim pojemniku poziomo, a na wierzchu położyć plaster łososia zwinięty w rulonik, udekorować roszponką.

Rada:

Pamiętaj, aby do dań w ofercie na wynos używać opakowań w 100% biodegradowalnych.
Dowiedz się więcej >>

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację