Sałatka z grillowanego łososia z falafelem i truskawkami
Liczba porcji
4
Czas przygotowania
15 minut
Składniki
Falafel z cieciorki i kukurydzy
24 szt.
Filet z łososia
4 szt. po 150 g każdy
Serek kremowy z ziołami
300 g
Truskawka
20 połówek
Borówka amerykańska
100 g
Mikro zioła
do dekoracji
Oliwa z oliwek
4 łyżki
Papryka chili
do dekoracji
Sposób przygotowania:
Falafele z cieciorki i kukurydzy przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Łososia upiec na grillu.
Sposób podania:
Cząstki łososia, falafele, połówki truskawek i borówki układamy na talerzu. Dekorujemy serkiem kremowym, mikro ziołami i pokruszoną pietruszką. Polewamy oliwą z oliwek.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację