Tacos cucaracha
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
10 minut
Składniki
Yummy Vegeburger Texas
10 szt.
Tortille kukurydziane
10 szt.
Cieciorka pakowana próżniowo
850 g
Dojrzałe avocado
4 sztuki
Tahini
100 g
Oliwa z oliwek
20 g
Korniszonki mini
400 g
Natka pietruszki
do smaku
Pieprz z Espelette
do smaku
Ser cheddar
500 g
Śmietana roślinna
300 g
Prażona cebula
do dekoracji
Coulis z Pimenton de la ver
do dekoracji
Sposób przygotowania:
Vegeburgery Yummy Texas rozmrozić w temperaturze +3°C i piec w temperaturze 210°C przez 8 minut.
Przygotować guac`hummus z podanych składników i wstawić do lodówki.
Śmietanę roślinną połączyć z tartym cheddarem.
Podgrzać tortille.
Sposób podania:
Połowę tortilli posmarować coulis z papryki Pimenton de la vera, następnie posmarować sosem guac`hummus, dodać Vegeburgery Yummy Texas pokrojone na 4 paski, dodać śmietanę cheddarową, korniszonki i prażoną cebulę. Tortillę zamknąć i spiąć drewnianą wykałaczką.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację