Burger ze Snackiem ze szpinakiem, sosem bbq i grillowaną papryką
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
15 minut
Składniki
Snack ze szpinakiem, groszkiem i provolone
30 szt.
Grillowany duet czerwonej i żółtej papryki Service+
500 g
Sos BBQ
100 g
Bułka pełnoziarnista
10 szt.
Chipsy ziemniaczane
100 g
Rukola
80 g
Oliwa z oliwek extra vergine
do smaku
Sól, pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Snack ze szpinakiem i serem provolone upiec w piecu w temperaturze 210°C przez 8 minut.
Grillowaną paprykę podgrzać w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę, doprawić oliwą, solą i pieprzem. Bułki przekroić i zgrillować, następnie posmarować sosem BBQ, rozłożyć po 3 sztuki Snacków ze szpinaku na każdej bułce, a także paprykę i rukolę.
Sposób podania:
Burgery podawać na deseczce w towarzystwie porcji chipsów ziemniaczanych.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację