Tost z papryką grillowaną
Liczba porcji
1 porcja
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Duet grillowanej papryki w paskach Service+
200 g
Chleb tostowy
4 kromki
Łosoś wędzony
100 g
Serek philadelphia
20 g
Ogórek zielony
2 sztuki
Masło
według uznania
Sposób przygotowania:
Chleb posmarować cienko masłem i tostować na złoto. Paprykę podsmażyć na suchej patelni. Ogórek pokroić w słupki. Składać kanapki smarując pieczywo serkiem i naprzemiennie układając resztę składników.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację