Tost z papryką podsmażaną

Składniki

Papryka w paskach podsmażana

200 g

Chleb tostowy

4 kromki

Łosoś wędzony

100 g

Serek philadelphia

20 g

Ogórek zielony

2 sztuki

Masło

według uznania

Liczba porcji

1 porcja

Czas przygotowania

20 minut

Składniki

Papryka w paskach podsmażana

200 g

Chleb tostowy

4 kromki

Łosoś wędzony

100 g

Serek philadelphia

20 g

Ogórek zielony

2 sztuki

Masło

według uznania

Sposób przygotowania:

Chleb posmarować cienko masłem i tostować na złoto. Paprykę podsmażyć na suchej patelni. Ogórek pokroić w słupki. Składać kanapki smarując pieczywo serkiem i naprzemiennie układając resztę składników.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację